2020-09-01 43 浏览
呢排成日见到朋友们讲开一间用靓料整嘅古早蛋糕,所以专程去红磡买两个同friend一齐分享😋去到时已经好多人排队买新鲜出炉嘅原味,因为每次出炉焗好都系得分得十件,真系手快有手慢无,我都太迟所以要等下一转朱古力味同四重芝士味😅所有师傅都响Open kitchen忙碌咁准备一个接一个嘅蛋糕,所有野都一目了然。同师傅倾计先知,可以3个钟前打电话预订要咩味,同埋可以打电话留蛋糕㗎,咁就唔使等咁耐👍🏻🍫朱古力味🍫 - 阿里山系用某间名酒店嘅心太软造法嚟整,所以焗完切开就见到有好香浓嘅朱古力酱流出嚟😋仲有朱古力唔会太甜,浓得嚟又唔苦,食到3个妹妹 Lam Lam脷!🧀四重芝士味🧀 - 上面有Parmesan芝士焗到脆卜卜, 中间有Mozzarella拉丝,仲有Cheddar芝士增加口感,成个蛋糕又松软,仲加埋蛋嘅香味,食落去简直系多重享受!问左师傅,所有蛋糕都系少糖少油少盐、无防腐剂,真系健康又天然💯 原来红磡只系开左一个月左右,迟啲仲会响铜锣湾开多间🥳🥳🥳

2020-08-23
30 分钟 (外卖自取)
下午茶