小编本来打算今日去食十下既皆因上次去阿肥度食觉得水准下降今次都系o系翻铜锣湾度食稳阵d打去十下book台,个职员态度衰到呢,虽然有台但小编唔顺气呀,chok住点食?跟著就openrice睇下有冇火锅店吸引到小编我,睇到呢间、哗~个招牌亚古汤底就系小编最爱既花胶浓鸡汤仲加埋螺头同碎瑶柱、隔住个mon都想食吖一于去试下,打去book台、态度正常好多,唔会d声气好似唔x想做你生意咁好多火锅店一做起左就串嘴到无伦!车~全香港🉐️你有火锅食咩?都系讲返正题先、呢间嘢位于midtown 2期27楼,以地段黎讲当然餐厅唔系走平民路线,如果你想平食火锅、呢度就未必适合你啦,但如果你想静静地同朋友屋企人食饭慢慢倾计,又有靓境睇、呢度就合晒你河车啦好彩小编一早o系openrice温定书、睇下有边d系招牌推介、用极速点菜、然后小编质素既花胶汤底就黎到啦个汤底真系冇🉐️输,浓郁到一个点但唔会死咸or饮完劲口渴,真心足料冇呃人,本身汤底288,令加100元要只花胶、staff会帮你剪开一块块再放入汤底就食🉐️啦,d汤真系好好味,我地差不多饮晒d汤,都已经半成饱啰然后点左碧绿豆腐(菜融舖上豆腐度)、脆肉鲩、四合丸、响铃
小编本来打算今日去食十下既皆因上次去阿肥度食觉得水准下降
今次都系o系翻铜锣湾度食稳阵d

然后点左碧绿豆腐(菜融舖上豆腐度)、脆肉鲩、四合丸、响铃、珊瑚蚌、粟米、潮州鱼蛋,珊瑚蚌和脆肉鲩尤其出色,可能我地冇叫肉类所以都唔系好贵、两位合共1100、个汤底已经400几、其他配料其实都唔太贵、但顺带一提如果大家喜欢牛肉就非常适合你,因为呢度另一样主打就系牛肉,小编目测差不多台台都叫牛肉啰除左我地
同埋佢地有韩牛
食架,当然价钱就再贵d啦,小编表示为左个汤底encore指数系极度非常之高、维持A+++级数呀!
招牌亚古锅
脆肉鲩