2015-06-30
2017 浏览
一个劲闷热既中午, 劲想食burger既我, 来到成日都排队既BLT.为左避开长人龙, 我选择了3pm来到, 点知都系要排, 不过见只系排第3, 所以就等一等.经过上次向burger room中左伏之后, 今次我小心左, 只系叫左一个set.classic blt 系hk$168再加hk$28可转milkshake见到甘多人叫milkshare我就懒苏叫左个strawberry味, 点知真的出事. 个milkshake甜到同食十梗糖无分别. 唔知其他味会唔会好d啦, 不过为自己健康著想, 真系唔建议大家叫黎个味.好啦, burger 来到啦. 面包软熟, 番茄系室温, burger入面既patty 叫了medium 果真肉味十足及劲juicy.对比burger room, blt黎d先系burger. 难怪甘多外国人也是座上客.而跟set既fries, 真系要比佢一个赞, 分量多不在话下, 热辣辣加埋mustard及ketup一起食,真系大满足.p.s.其实开头都打算系2个人叫2个burger, 不过因为个fries既分量真系几多下, 所以食完个fries, 真系再叫唔到多一个burg
p.s.其实开头都打算系2个人叫2个burger, 不过因为个fries既分量真系几多下, 所以食完个fries, 真系再叫唔到多一个burger食. 所以如果细食既朋友就要小心一下佢地既分量.