2024-04-26
📍尖沙咀 Galbitown📍想食韩式烧肉,发现到呢间韩国餐厅,韩牛都系直接由韩国入口,好多水准!一入去嘅感觉系,哇,好大啊!问完就知,原来大约有8000呎,有好几间包房,私人聚会嚟都无问题!咁啱我哋撞到咗团几十人嚟韩烧,入私人房都完全无问题!点餐好方便,用机就搞掂,操作容易。上餐时间都好快,落咗单几分钟,就已经系几个前菜、饮品,连埋啲肉一齐上,枱面即刻充满好丰富嘅食物,见到都兴奋!服务员会帮手烧,烧得专业,我哋可以坐定定等食!✨济洲岛五花肉 150g $198好好食,油脂丰富,肉香满溢,但唔会太油腻,点鱼香酱,包生菜&蒜头咁食,一流啊!✨韩式牛板腱 150g $380靓韩牛,仲有得Scan QR Code 睇到牛嘅详细资料,信心保证。本身最钟意食牛板腱,加上系高质韩牛,油脂分布平均,肉质软熟,牛香十足,好满足呢!✨特选牛肋骨肉 300g $320必食推荐,用樱花蜜糖腌制嘅原条牛肋骨肉,好震撼,好大条!表面切咗花纹更入味,微甜,不用再额外调微!✨包肉蔬菜 $40✨饮品服务员好多都系韩国人,好亲切友善,又专业,真正韩烧体验!
服务员会帮手烧,烧得专业,我哋可以坐定定等食!
✨济洲岛五花肉 150g $198
✨韩式牛板腱 150g $380
✨特选牛肋骨肉 300g $320
✨包肉蔬菜 $40
✨饮品
服务员好多都系韩国人,好亲切友善,又专业,真正韩烧体验!