2019-08-14
能令我一个月内帮衬第二次嘅,暂时只有呢间位于西营盘的小店!一切皆因吃过他们的阿根廷牛侧腹🇦🇷🥩🤤 肉嫩Juicy有牛味,真正食过返寻味😋 纳入必点 !main course 今次试多过主菜🇮🇹Agnello in Gremolada骚味薄荷羊冧羊臀煮到四、五成熟带有少许羊骚味👍而且嫩滑多汁食时沾一点点碎薄荷叶酱(薄荷叶与橄榄油一起搅打成泥状的酱)搭配🐑非常👍👍👍而小食我就点了,🇳🇵 尼泊尔香辣鸡肾🌶呢个小食,个酱汁含少许辣味仲有阵阵蕃茄、香草味,好有风味,片片鸡肾都好有囗感,一食停唔到口🤤毎餐当然要有🥗啦😂 🇹🇼台式咸湿盐水手撕鸡沙律 ,真系冇介绍错㖞,材料丰富,有沙律菜、木耳、青瓜、甘笋、蕃茄仔仲有主打嘅手撕鸡,酸酸的🍋汁配埋芝麻酱🤤呢排天气咁热食呢个沙律真系好开胃、好消暑👍抵赞!