会黎呢到食,都系出于对bagel嘅爱。最爱口感烟韧的bagel,但呢到位置真系有点远,附近亦冇咩行。门外已经放了不同口味的贝果,有八种口味选择。店内的位置大部分系高枱,只有两张梳化位。贝果有两种口感选择,可惜new york style的贝果要比多$10,真系比较贵。每个贝果会跟三个前菜,分别有沙拉、水果同车厘茄。✦Avo Chicken✦我拣左配new york style的everything bagel,馅好惹味,里面的酱同芝士大加分,提升整体味道,啖啖鸡肉,又唔会太干,呢个大推。不过食的时候会有啲狼狈,因为个口冇咁大,哈哈。✦Brunchie✦呢个就不推了,soft bagel真系冇咩口感,好似普通包,重点系里面的marmalade令成个贝果好甜,食住个甜蛋好怪好腻。如果唔系个酱,其实应该几fresh的。
门外已经放了不同口味的贝果,有八种口味选择。
店内的位置大部分系高枱,只有两张梳化位。
每个贝果会跟三个前菜,分别有沙拉、水果同车厘茄。
Avo Chicken
✦Avo Chicken✦
不过食的时候会有啲狼狈,因为个口冇咁大,哈哈。
Brunchie
✦Brunchie✦
如果唔系个酱,其实应该几fresh的。
2021-10-03
Avo Chicken