2024-10-22
🌪️由于上次打风 搞到食唔到🌚 终于约到再食👏🏻 真济洲肉👍🏻 真阿猪妈驻场👍🏻 服务&食物质素都几唔错🙌🏻🧡济州五花肉+猪肩肉+生菜 $380济洲肉嘅肉质爽口弹牙😍 肥膏仲好松软 配腌制萝卜 连生菜 味道口感层次丰富 好夹 食落唔会觉得油腻 而且生菜非常新鲜爽口 好fresh 推介🙌🏻🥰仲有不得不赞 佢地嘅小食全部都好好味 特别欣赏薯仔粟米蓉 好绵滑 仲有腌制茄子 食到茄子嘅口感 唔会太腍 好好 🧡牛肉石锅杂锦饭 $108最爱石锅饭🥰 加埋麻油 辣汁 份外惹味😋 有成八样𩠌菜 口感非常丰富 又健康👍🏻 味道不错 几钟意呢个饭❤️🧡大酱汤配白饭 $108成日睇韩剧都听韩国人煲大酱汤 我之前未饮过 今次试下 确实几好味 小小似面豉汤味 但大酱汤味道更浓郁🤤 用料更丰富🤗 下饭好选择🤭🤭阿猪妈见我地烧肉 又会帮我地烧 见我哋唔舀汤饮 又会俾两只碗我地 帮我地舀出黎摊冻饮 好可爱的阿猪妈😛
🧡济州五花肉+猪肩肉+生菜 $380
🧡牛肉石锅杂锦饭 $108