2024-03-10
星期日中午嚟食lunch店舖好多人,但好彩有得Walk in.月见蚵仔卤肉饭:招牌signature菜式,见到好多人嗌,蚵仔上面𠮶啲好大粒,好肥美下面𠮶啲细粒啲,蛋都好好食,值得一提卤肉饭超多汁!全部饭都沾满卤肉,好满足!无冰芋泥鲜奶(热):见呢杯都系大热,就嗌咗,但个人觉得普通,有啲淡。起司鸡排蛋饼:多数嘅蛋饼都冇鸡扒馅,见到呢度有即刻嗌咗。鸡扒好大块,蛋饼入边仲有菜,几好食。值得一题系芝士系用羊奶芝士,有少少羊臊味,比较特别,蛋饼酱汁都好夹好好食。卤肉干拌面配煎蛋 转全熟蛋:拌面一开始比较干,捞嘅时候,黐埋一pat,要啲时间先分开。卤肉汤面嘅比例好好,捞面好好食。因为朋友唔食生蛋,所以转咗全熟蛋配埋甜豉油超级好食,推介!阿萨姆红茶(热):正常红茶冇乜甜味比较苦。
阿萨姆红茶(热):正常红茶冇乜甜味比较苦。