2023-03-29 113 浏览
👧🏻😋👅🍽✨真的wanna eat 🤤-Wanna Eat 🇭🇰 新蒲岗彩虹道16号地下 🇭🇰-😋wanna eat系OpenRice既分类系西式cafe, 实在唔太全面, 因为佢个中式厨房都好犀利😋招牌菜系拔丝咕噜肉, 就真系当之无愧! 我坐近厨房见到一盘盘拔丝咕噜肉拎出黎就知几受欢迎-🐷🍭想食·拔丝咕噜肉(定食) $98配 麻辣云耳 莲藕✨有11粒劲大粒既咕噜肉, 真系激死人, 单数会同对面果个争食🤣✨外脆内有肥肉超邪恶, 个汁好浓好杰做到拔丝效果, 但又唔会太甜太腻✨麻辣云耳好香, 但都几辣; 莲藕酸酸甜甜好清新开胃-🧀🫕🍕 四重芝士手工薄饼 $78💯椭圆形既pizza食落酥酥地, 有D似印度薄饼, 介乎系厚批同薄批中间💯四种芝士分别系水牛巴马臣车打菲达, 都唔系太识分🤣 但明显食到有唔同香气既芝士-🍵🥛 抹茶牛奶 跟餐半价 $18✨心形拉花, 抹茶绿系渐变色, 牛奶超滑✨抹茶超香, 糖系分开俾左一小包, 唔好甜既都唔怕😆-🍌🧇🍦 焦糖香蕉配朱古力雪糕窝夫 $72💯窝夫唔算好脆, 但蛋味好重, 同埋份量够多!💯朱古力雪糕中间有朱古力片片, 碟边都好有心思有D焦糖味点子-
👧🏻😋👅🍽✨
真的wanna eat 🤤
Wanna Eat
🇭🇰 新蒲岗彩虹道16号地下 🇭🇰
🐷🍭
想食·拔丝咕噜肉(定食) $98
配 麻辣云耳 莲藕
✨麻辣云耳好香, 但都几辣; 莲藕酸酸甜甜好清新开胃

🧀🫕🍕
四重芝士手工薄饼 $78
四重芝士手工薄饼

🍵🥛
抹茶牛奶 跟餐半价 $18
✨心形拉花, 抹茶绿系渐变色, 牛奶超滑
✨抹茶超香, 糖系分开俾左一小包, 唔好甜既都唔怕😆

🍌🧇🍦
焦糖香蕉配朱古力雪糕窝夫 $72
💯窝夫唔算好脆, 但蛋味好重, 同埋份量够多!

四重芝士手工薄饼