2017-04-01 581 浏览
今日同个朋友去食呢间野 甘岩佢话想食东南亚野食 甘岩包个条街 就去左食lu 究竟好冇咩呢🙆?首先 我地叫左个炸鸡肶虾汤面个汤有少少甜 吾算太浓味 味道岩岩好 而且饮完个汤吾会觉得好口渴 原来系因为冇落味精 全部都系师父自己调味 岩哂我地追求健康人士啦 少少辣 但都会接受到🤗炸鸡肶炸得好脆 而且肉质都几嫩口 仲可以叫佢帮你切开黎食tim 好细心之后仲叫左个猪颈肉份量真系好多 而且呢个价钱同呢个地区比 真系抵食 冇谂过份量可以甘多 真系值得一试呀!当然吾少得叫个大少爷双炸如果想试哂春卷同炸虾饼就岩哂你地 一次过满足哂你2个要求 哈哈 炸粉吾多 炸得几金黄 睇得出d油都系干净 吾会系黑色既 而且个炸春卷入面有粟米同芝士 粟米同芝士岩岩好可以中和反 吾会太溜 而炸虾饼几弹牙 呢个都要试下呀!仲有叫左个胡麻豆腐沙律d豆腐好滑 而且d胡麻酱汁都好够 成个感觉都几清新 沙律菜都好新鲜 想清下肠胃都可以试下总括而言 系尖沙咀黎讲食到甘既质素同价钱甘平真系好难得 下次一定会再食呀!
首先 我地叫左个炸鸡肶虾汤面
之后仲叫左个猪颈肉