2010-01-16 93 浏览
经上次试过外卖初试牛饼之后, 我又心思思又想嚟食, 今日就带埋大小公子嚟, 大公子年纪小小, 不知何解已喜欢吃辛辣食物, d口味都唔似我, 带佢嚟食咖哩就啱晒合尺! 较好时间过了中午繁忙时段, 在门口等了一会就有位. 我们已经好肚饿了, 嗱嗱临便柯打. 这里有几款套餐选择, 我们拣了个二人套餐, 有我们想吃的... 麻油鸡 - 吃落味道像沙姜鸡, 重麻油味, 鸡也很滑, 好正! 但太细碟了, 唔够喉呀! 蒜蓉炒时菜 - 普普通通的炒菜, 时菜款式无得拣, 但都好新鲜! 咖哩羊腩 - 羊腩煮得超腍, 好正! 咖哩味不太辣, 但惹味! 送饭一流, 我地亦叫咗碗白饭添! 牛肉饼X2 - 在现场即食比外卖更热辣辣, 劲爆汁! 另外加了份羊肉春卷, 春卷炸得金黄脆口, 但略严羊肉馅有些不足. 牛肉饼实在太好味, 我们又再追加了三件! 吃罢后埋单都唔驶两旧, 好饱, 好满足!

但太细碟了, 唔够喉呀!
送饭一流, 我地亦叫咗碗白饭添!
牛肉饼X2 - 在现场即食比外卖更热辣辣, 劲爆汁!

吃罢后埋单都唔驶两旧, 好饱, 好满足!
麻油鸡
蒜蓉炒时菜
咖哩羊腩
牛肉饼
羊肉春卷
追加牛肉饼三个!
2009-12-28
麻油鸡
咖哩羊腩
牛肉饼
追加牛肉饼三个!
  • 麻油鸡... 当然唔少得牛肉饼啦!