2020-01-04
在2019年12月尾最后的一个星期一晚上选择和朋友仔饭局聚一聚. walkin两人,7点即时有位. 看了menu,食物种类也很多选择.总括嚟讲, 食物份量是ok的唔会太少,两人share食系好ok的. 不过我和朋友叫了4种菜式,大多是淡而无味. 少盐少味系健康但系无黎味道,最后要加好多酸汁先至觉得无咁伏. 我唯有同自己讲也许我点的菜也许不是重口味...建议如果你想坐低倾住计食饭,二人台系坐得好密,本来我同朋友都好好地边倾边食饭,但开始食无几耐,隔离坐位两位女士倾计好大声,周围环境人满的情况下,我地倾一句都好似闹交撞聋咁... 好嘈好辛苦,最后食完快快手闪人. 建议餐厅二人台系4人台分出黎系可以隔开少少嘅,过晒我地唔系去左茶记或foodcourt啦!最后,整体服务都ok有礼貌,系用餐的碗碟有水积感觉唔太好. 系K11 musea算系一间价格大众化嘅餐厅,不过营运上有空间改善会好好多.
庶虾
尤鱼沙律.. 忘记了名字