与你分享2人套餐 $428金沙咸蛋黄凤尾虾热辣辣上枱,d 虾大大只,每只都充满住咸蛋黄,超好食!份量啱啱好,唔会觉得好油好腻。烟辣肠蜜糖南瓜忌廉长通粉素食嚟,本身无乜期望,但卖相同食落唔错㖞!有腰果碎粒喺顶,d 通粉质地好,唔会好淋。个汁甜甜嘅南瓜味,配埋辣肠辣辣地,平淡中有d点缀。慢煮BBQ酱美国猪肋骨伴 薯条 普罗旺斯炖菜薯条热辣辣脆卜卜。猪肋骨整得够淋身,唔会𡁻都牙都较,又唔鞋,厨师真系识煮野食。就连配菜都无得顶!粟子燕麦奶沙冰虽然跟似沙冰(系冻嘅,但唔够冰),但一饮落去,绝对惊艳!似好浓好浓嘅粟子糊,超足料,每一啖都好香好好饮。冰梨无花果白桃乌龙芝士奶盖本身我好钟意白桃乌桃,呢杯真系超正!一般几十蚊嘅废水简直无得比。虽然白桃味唔系好浓,但佢梨嘅香味令到成杯超级好饮!拣茶就系唔钟意好甜,呢杯又香又唔甜,饮落仲有d生果渣咁,超正!个餐最后仲有Häagen-Dazs 雪糕嘅。本身食过唔同地区嘅牧羊少年,呢间晚餐真系最好食。另外,都食过呢间lunch 同tea, 无晚餐咁惊喜。
与你分享2人套餐 $428
金沙咸蛋黄凤尾虾

烟辣肠蜜糖南瓜忌廉长通粉

慢煮BBQ酱美国猪肋骨伴 薯条 普罗旺斯炖菜

粟子燕麦奶沙冰

冰梨无花果白桃乌龙芝士奶盖

个餐最后仲有Häagen-Dazs 雪糕嘅。