2024-08-13
又到星期六,终于放假啦🥹特登同同朋友去铜锣湾嘅Banker Bar & Lounge饮返杯,有时都想揾一个好地方少少地饮两杯🍻而Banker Bar & Lounge逢星期六 9-12点有Live band 🤩🤩客人可以点歌,自己唱又得😚星期六放假夜晚大家气氛好好🥰饮品方面我地当晚嗌咗几杯signature Cocktail饮,中意佢地好易入口,最好就系可以慢慢饮,好多嘢倾😋 最紧要嘅系佢嘅卖相好靓,打卡真系一流啊😝就算平时冇饮开都绝对可以饮到呢一杯❤️而呢度小食都好出色,特别推介日本刺身,款式好多,最重要就系刺身嘅味道好新鲜,两个人少少哋食下都好正😚 我仲拣咗一啲串烧,有时候饮嘢真系配埋串烧先至正😎餐厅嘅环境同服务都非常好,最好就系佢嘅环境阔落又卫生😋真系有一个好好嘅环境去chill下价钱方面,酒吧嘅食物同signature Cocktail嘅价钱都非常相宜,性价比好高🤩 而且酒吧嘅环境同服务质素,都系物超所值吖😚😚
饮品方面