而间白鸡汤拉面book mark左好耐嫁啦,之前有几次经过见到都有人排队所以就无食到,咁岩今日去开果边做野所以就顺手试下。当日6点几去到咁岩唔洗等位,但当我地食完走既时候出面已经有人排紧队,建议大家都可以7点前到就唔洗排咁耐。首先个拉面一黎到一定要试下个汤先啦,食落第一个感觉系好浓好浓,但又唔会话浓得济,感觉系岩岩好,令系feel到系煮左好长时间。跟住一定系试下佢个炸牛旁先啦,而间既炸牛旁好食,炸得好好,如果可以就咁叫一碟我都有兴趣。咁到主菜个拉面,个拉面系我最钟意既拉面粗度唔系太粗既,感觉岩岩好,而且个拉面好挂个汤,系食到好重鸡汤味。总结系有D贵既,但一定系值得,好好食,一定会再食‼️🥰🥰

总结系有D贵既,但一定系值得,好好食,一定会再食‼️🥰🥰
2024-09-22
  • 鸡白汤拉面