2020-10-28
第二次食Bingo & Cook!! 真韩国人主理既韩国餐厅🇰🇷 个韩国老板好Nice,好韩仔同埋都几靓仔 😂 A handsome Korean boss😍😍 最钟意佢哋个韩国泡菜煎饼 $120,超级脆,夸张到可以成为我系香港食过最脆最好味既韩国煎饼,好有泡菜味又煎得好好😆哩个蜂蜜黄油炸鸡half $130/ full $190,估唔到half都咁大份😍 好抵食,重点系又系好脆卜卜好香口,究竟佢哋点样炸先炸到咁出色🤔 加埋d蜂蜜粉,甜甜地😋😋 再配埋两个酱,芥末同千岛酱,多重口感😚 配左黑啤,啤酒加炸鸡真系衬到绝💙💚原只炸鱿鱼弹弹面 $140,以为弹弹面只系改个名好听d,通常都系韩国公仔面,点知哩个面似好粗粉丝之余系好弹牙,烟um😂 个面好特别又好有惊喜😝 个鱿鱼真系原只!! 好脆好足料🦑猪肉火锅 $230,韩国靓仔老板会帮我地捞一捞个火锅先,然后静待大概10分钟后再食,中途佢哋会自己过嚟帮我地调下火同再捞均匀d,服务👍🏻👍🏻👍🏻 d猪肉好入味,好嫩滑,咬口都唔错😋 加埋d配菜冬天食真系特别窝心❤️Grapefruit Coronarita💕 好大杯又好有西柚味,类似Cocktail既
Grapefruit Coronarita💕 好大杯又好有西柚味,类似Cocktail既味道🍹我好唔小心咁倒泻左杯野饮,佢哋9秒9即刻拎左纸巾俾我,好细心同埋服务真系好好🥰 Thanks!!!💕
食物,服务加埋佢地既环境同位置,可以一边听住韩国K-POP食既一餐真韩国菜,真系以为自己终于有得去韩国啦😂😂 同埋佢地d食物大份得黎价钱又唔贵,性价比好高,下次拣食韩国菜我都一定会带朋友黎哩间食❤️