2021-05-19 101 浏览
挂住韩国🇰🇷嘅❤️~~今次去到呢间位于铜锣湾SOGO附近嘅韩式餐厅Bingo & Cook,店主系真•오빠(oppa)黎架🥰 食餐厅楼底比好高,感觉好宽敞,周围都充满韩国餐厅嘅气式最特别就系旁边二人自修室卡座,可以对住BTS食饭饭😍😍而今次系同真classmate一齐黎架!👧🏻👧🏻👧🏻📋Menu嘅食物都好正宗韩味👧🏻caca今次食乜野?🥢铁板韩式葱炒五花肉철판 삼겹 대파두루 치기🐷系menu新菜式,会连埋炉台一齐上菜,热辣辣咁系你面前炒,五花肉同大葱一齐热辣辣咁食,又香又好味😋🥢原味韩式无骨烤鸡손살 오븐구이 🐔韩国人整鸡嘅菜式真系千变万化,而呢个无鸡最啱啲懒吐骨嘅小朋友😛鸡肉好嫩滑呢🥢鱿鱼劲道面오징어 쫄면🦑鱿鱼原只黎到先剪开,睇得出系真才实料架,而劲道面呢真系好好食,佢嘅口感系公仔面与粉丝之间,有点烟韧Q弹🥰🍹士多啤梨奶昔딸기 스무디 🍓饮品都好出色呀,饮得超爽!全部都好yummy😋下次要再黎呀!
挂住韩国🇰🇷嘅❤️~~

📋Menu嘅食物都好正宗韩味
👧🏻caca今次食乜野?
🥢铁板韩式葱炒五花肉철판 삼겹 대파두루 치기
🥢原味韩式无骨烤鸡손살 오븐구이
🥢鱿鱼劲道面오징어 쫄면
🍹士多啤梨奶昔딸기 스무디
🍓饮品都好出色呀,饮得超爽!
全部都好yummy😋下次要再黎呀!
铁板韩式葱炒五花肉
鱿鱼劲道面