2022-06-26
平时已经好人气长龙,好多人排队,今晚特别预时间黎排队,大约等左15分钟,就可以入座,好快落单同上菜,但可以慢慢食。见到食物同饮品都份量大份,好抵食咁,食完觉得味道正,难怪咁多人排队。真 <盛>龙虾汤泡饭 $138有半只龙虾,肉质好爽弹,而且多肉汁,仲好鲜甜。个汤好重龙虾味,非常好饮,泡饭吸哂汤汁,味道一流。仲有青口、蚬肉、带子仔、鱿鱼,材料丰富足料,而且质素几好。有提供钳,可以食埋龙虾钳,肉质嫩又鲜。鲍鱼花胶干贝鸡 汤泡饭 $138个汤好浓鸡味,有干贝更加鲜甜,原来加左桂圆煲鸡汤。有半只鸡真系好足料,鸡肉嫩滑,鲍鱼弹牙都几大只,加入白饭做成泡饭,尽吸鸡汤精华,味道好正。餐厅提供刀叉 及 手套, 方便客人食鸡肉, 服务贴心。墨鱼手指拼鱼腐 $32墨鱼手指好爽弹,估唔到鱼腐炸左,香口更好咬,必点小食。热情果梳打 跟餐$10酸酸甜甜好清爽消腻,而且仲自己加汽水,好冰震好够冻,份量大杯好够饮。菠萝梳打 跟餐$16果香爽口,菠萝清新味道好岩夏天饮。
真 <盛>龙虾汤泡饭 $138
鲍鱼花胶干贝鸡 汤泡饭 $138
餐厅提供刀叉 及 手套, 方便客人食鸡肉, 服务贴心。
墨鱼手指拼鱼腐 $32
墨鱼手指好爽弹,估唔到鱼腐炸左,香口更好咬,必点小食。
热情果梳打 跟餐$10
菠萝梳打 跟餐$16
果香爽口,菠萝清新味道好岩夏天饮。