2018-06-23
店入面嘅地方唔系好大,但都可以容纳到几个人,可以拣堂食或者外卖。3个店员都好nice。听说有店员系日本学过点样整梳乎厘, 返黎教其他店员,所以个个店员都整得好专业。 更加听说平日嘅下昼同埋放工之后好多人大排长龙。 梗系啦!因为个梳乎厘系即叫即做㗎! 要等15至20分钟先有得食。 而且𠮶啲步骤都好繁复,估唔到看似简单嘅梳乎厘,原来有咁多嘅工序。 而且感受到店员𠮶份认真同埋用心嘅态度去制作梳乎厘。分别试咗两款梳乎厘,一款系新口味嘅日本薄荷朱古力梳乎厘, 另一款就拣日式原味梳乎厘班戟。 左边系朱古力味,右边系薄荷味, 上面蓝色𠮶啲就系薄荷酱,加咗一啲oreo嘅曲奇饼同埋薄荷朱古力。 两款都好有空气感,一啲都唔甜,成个味道都好夹,连唔钟意食甜品的老公都冇停过手,好快就食晒啦! 呢款比较似芝士蛋糕,有好香嘅蛋味, 而且啲士多啤梨酱好香,店员仲同我哋讲,如果唔够酱可以再加。 忌廉好滑, 一啲都唔膻。下次再试下其他味道先。
3个店员都好nice。
下次再试下其他味道先。