真心,系D2 place 楼下都预左系系伪文青环境,一去到系午市一点半,座已满,奈何反正朋友都迟到,照等。可能因为系星期六,食客都唔急,侍应都冇吹食客(好似有90分钟用餐时限),但整个感觉出奇地悠闲。等左15分钟多少少就有位,我地叫左3个唔同既set lunch,一致好评lol所以就写返篇文支持下。我叫既系all day breakfast同牛奶咖啡,只可以话我食得出每一个细节都有用心去做,真系食得出!蛋系滑的,但唔会湿到蛋浆咁 ,然后有松露,咬到既松露。大大块火腿,唔系解冻就煮,系调调味!另外摆盘好靓lol!!! 杯咖啡,拉花拎到黎冇歪左走样已经加一分lol虽然唔算话惊为天人,但至少好饮过sxxxbxxxx~~有咖啡香,但牛奶配得刚好唔苦,糖唔洗落好多,已经抵赞唔(好易满足( ̄∇ ̄)) 另外三个人另外点左个松露薯条share,点形容佢外脆内有薯,有松露点都系废话,总之我觉得呢个薯条一定必食!T_T睇返张相都已经想再食……一句讲晒,有心做,真系食得出。
我叫既系all day breakfast同牛奶咖啡,
All day breakfast

另外三个人另外点左个松露薯条share,
松露薯条

一句讲晒,有心做,真系食得出。
2015-08-08
午餐