2021-10-26 169 浏览
点解话佢系真·隐世🤣因为佢外表系一间卖衫嘅舖头,完全睇唔出系食野!系纱窗之下有一条小小嘅楼梯上去阁楼仔。一入去已经觉得自己去左一个北欧嘅梦幻雪国😍周围都系雪人同圣诞嘅装饰,有温馨嘅感觉。⛄️士多啤梨冇你咁甜🍓$98就系睇到见到咁可爱嘅雪人所以俾佢吸引左入黎,梳乎厘pancake有两块,不过可能因为要做后期装饰,所以表面睇落有少少扁左,啲雪人眼就系珍珠黎,pancake味道唔算好浓蛋味,胜在打卡一流✅⛄️一人快乐自由套餐🥞$78套餐就可以拣一款pancake同一杯饮品,本身想拣香蕉不过冇晒,转左要朱古力。一人餐嘅pancake就得一块,口感松软。加左朱古力酱好味好多。饮品就拣左芝士奶盖乌龙茶,芝士味唔够浓,乌龙茶底尚算可以,偏淡座位唔多,下午茶时间去都满满地,最好早少少黎,任坐冇限时,行完街攰想坐系到倾计都唔错。味道整体OK,不过个人就觉得唔太抵食。

⛄️士多啤梨冇你咁甜🍓$98

士多啤梨冇你咁甜