2024-03-16
今日foodie idy去宝琳揾朋友机缘巧合下试左呢间叫印度野嘅印度野😝小店只有3张二人枱 但门外有唔少街坊等紧外卖👭👫👬我同朋友19:30嚟到 等左大约20分钟有位🕓楼面姨姨虽然一脚踢 但都保持亲切嘅服务态度 抵赞🧑🏻👍🏻食物方面 上菜速度合理 唔算等好耐 我地总共order左三样野:香料咖喱软壳蟹★ ★ ★ ★ ★Masala味道浓郁 配搭外脆内软奶油烤饼 系味蕾嘅享受!至于配料软壳蟹嘅味道唔算突出 但胜在令口感大大提升🦀菠菜奶酪咖喱★ ★ ★ ★菠菜味颇香浓 奶酪口感烟烟韧韧好上瘾🤣但整体味道偏清淡 建议搭配蒜蓉烤饼进食 可令味道提升!巨型咖喱角★ ★ ★ ★ ★Foodie idy同朋友见到个名都有少少压力!好彩实物唔算真系巨型 两个人食三粒冇难度😌Samosa即叫即炸十分酥脆 馅料丰富 味道够spicy 但唔算油腻 食完唔会成口油 个人非常欣赏薄荷酱!!!🌿 清新嘅味道可以平衡返Samosa嘅重口味 欣赏💛
机缘巧合下试左呢间叫印度野嘅印度野😝
小店只有3张二人枱 但门外有唔少街坊等紧外卖👭👫👬