2023-01-13
储印卡系customer loyalty incentive,原意是希望食客回头,可惜花串员工态度好似你贪少便宜咁。1)明明印在卡上写明最少消费300蚊一个印,每次再多两个。一个员工会话比你听「食几多都系一个印」,最比佢睇返印上去嘅指示,佢先话「咁update左啰。」2)到埋单比张卡佢储印时,返到黎插张卡喺找钱个套度原封不动,问佢时加左印时,另一个员工话「oh系你架?」🙄之后又想forfeit我原本有的,理由系张卡仲有一两个星期可换张新,但原本储的印不能carry forward to new card。咁都好意思讲得出口。你所谓储印可赠送嘅野,食客比得起钱有余。大佬呀,唔识玩就唔好学人制定呢啲incentive,咁小学鸡不如唔好set up啦。而家就系因为你咁嘅态度,不了,byebye!