有几好食我谂我都唔需要再强调了,但亦因为真系好好食既关系,值得写一篇食评🥰🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹1️⃣芝士牛堡🍔食野最钟意由最简单既款式开始试,嗒真啲原汁原味先再试各种新奇款式。呢款「原始款」附合哂基本汉堡包应有既质素。值得称赞既系块包同块牛肉,充满牛气,而且煎得超香嫩,一路食啲牛肉汁一路滴到成只手都系,要攞多几张纸巾先得🤣🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹2️⃣烤布利芝士汉堡🍔食完「原始款」,就食下加强版芝士款,入面多左几块烟肉🥓,加强左成件事既邪恶度😏🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹✏️追加小食‼️🌟炸烧卖 🌟凯撒沙律 🌟BBQ鸡翼2件 (+$10) 🌟香脆粟米片鸡块2件 (+10)😍全部都令人回味,最出色系炸烧卖,最令人惊喜既系粟米片鸡块,啲粟米片细细块非常均匀地痴哂系啲鸡块上一齐炸,完全唔影响味道但香脆口感再升级左😍⬆️⬆️
1️⃣芝士牛堡🍔

2️⃣烤布利芝士汉堡🍔