2023-09-13
上网见过江龙好似好厉害咁 所以Chow都走左去排队食(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)本身睇人openrice话好生 都惊惊地 最后决定试伏(。ì _ í。)等得耐就预左㗎喇🤧重点摆系食物度先啦😬咖哩汤底+猪排 咖喱汤够浓 好挂面乌冬开头有几条生生地 一阵面粉味 硬硬地咁 之后几条就弹牙 挂晒汤几好味(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)后尾一路食都无再食到生既♪( ´▽`)睇openrice话全部都好生(。 ́︿ ̀。)算好彩?🤔本身已经有豆皮系入面 但系唔太挂汤🤣葱唔系好老(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)Btw乌冬开头好痴底😶🌫️同埋chow建议蛋可以唔洗搞开佢🤣乌冬点蛋汁会更好味(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)chow蠢了吉列猪排好大阵面粉味😇要加啲咖喱汤先食得落😂偏薄同干不过唔肥👍🏻黄金鲷鱼汤+天妇罗虾汤清清地几好不过!!!乌冬第一条同中间都系偏生既硬硬地面粉味咁🥲(Chow食左两条)Anyway天妇罗虾最好食(*¯︶¯*)粉薄 够热够脆总括黎讲,今次见咁多人话好好食Chow觉得唔太啱自己喇 有少少名过其实🥲可能系期望太高了🥲所以无回头了. (5为满分) 甜度:🐜🐜🐜 价钱: $108/set 咖喱汤+$10 额外加一回头:💀💀💀直升机:🚁🚁 #chow围
等得耐就预左㗎喇🤧重点摆系食物度先啦😬
咖哩汤底+猪排