其实我系呢间食过几样个野,例如韩式rice roll,牛肉饭,泡菜薄饼,烧牛肉饭,饭团,什锦牛肉饭,辣炒年糕,芝士辣炒年糕等首先讲下果个rice roll 先,佢黎面有d 韩国萝卜,甘荀,青瓜,肠仔等,食落去其实好好食,不过味道就会清d,都可以一试!牛肉饭,个人认为牛肉饭系我提及中最好食既,不过有时候d牛肉有d 「un」,但系佢d汁好正,d菇都ok,虽然卖相麻麻地,但系味道一流✔️泡菜薄饼,个人觉得好伏🤕🤕,食落去好似d野叮饭热咁,味道一般烧牛肉饭,其实系3个饭团里面有d牛肉碎,而d牛肉系好少,但系旧饭有d紫菜碎包住,同埋咸咸地,都ok 既,但系我觉得唔系好抵食😖饭团,呢个......,唔建议大家食,冇乜味。净系得d饭香什锦牛肉饭,有d芽菜,菠菜,椰菜 等,d牛都ok,饭少𩠌多,佢d韩国拌饭既酱系自己整架,有一次真系见到阿猪妈系到整,味道都ok,但系开头会觉得怪怪地,后来食下食下又觉得几好食😚辣炒年糕,味道一流,中意食辣野既人一定要试!,会感觉上愈食愈辣,年糕好「yin un」几好,d汁都ok😋,总之好食🤓PS唔会话好辣,食到辣既都可以试呢个😍芝士辣炒年糕,唔系话唔好食,价钱唔系好合理,

都可以一试!

饭团,呢个......
,唔建议大家食,冇乜味。
净系得d饭香

辣炒年糕,
味道一流,中意食辣野既人一定要试!
,会感觉上愈食愈辣,年糕好「yin un」

芝士辣炒年糕,
唔系话唔好食,价钱唔系好合理,呢样野即系辣炒年糕再加d芝士然后摆入去焗炉焗😫,不过焗完之后可以拉芝
,加左d芝士可以中和番d味,冇咁辣,不过食完会好饱

外卖自取