2018-06-22
最近世界杯开锣,想睇波既朋友不妨可以黎HMV kafe,因为佢有个超大既荧幕,睇波一流!我去果日咁岩ViuTv有播,所以唔知其余场次有无喇。黎到既时候仲有一个钟先开波,所以就食左晚餐先。咁岩撞正Happy Hour +$1有得refill多一杯,觉得都几抵,所以叫左杯小王子,同朋友一人share一杯。颜色好靓,但系饮落好似汽水,完全无酒味。芝士宽条面配鲜三文鱼 - 芝士味道浓郁,又唔会好溜。三文鱼都有几多,而且都几大块,同个酱汁味道都几夹。四式芝士Pizza - 正正常常普普通通,芝士味道都算浓郁,个薄饼都脆既。开波喇!所以就叫多左个熔岩芝士薯条及脆烟肉,哈哈成餐都有芝士。粗薯真系好正, 脆烟肉系切到一粒粒融入系d芝士度,所以每一啖都会食到晒晒3样野。另外仲叫多左杯tequila sunrise,普普通通,哈哈呢度都系食野好d。总括而言,d食物都ok,而且又有HMV d歌听,最正系有个咁大既mon睇世界杯!睇黎呢个6月同7月都可以成日黎了。
黎到既时候仲有一个钟先开波,所以就食左晚餐先。
Le Petit Prince
芝士宽条面配鲜三文鱼