2022-01-18 21 浏览
疫情下都唔可以净系坐喺屋企,星期六嘅下午去到观塘海滨走走欣赏日落,顺便系 La Pizza Express 买个晚餐系海傍chill一下。等左十分钟,食物准备好会帮你pack 好,仲有埋餐具🍴提供🔹我叫左一个套餐,包两样食物加饮品都系 $65🌟素牛肉芝士薄饼🍕~薄饼即叫即焗,热辣辣,素牛肉好香牛味,仲要肉质好滑,加埋芝士简直perfect🤤🌟藜麦毛茄沙律🥗呢个沙律好清新,秋葵好新鲜,切得好精致,加埋沙菜,仲有好少有既藜麦,超级健康,平衡一下pizza既油腻感🌟牛仔肠 惊朋友唔够饱,加个牛仔肠,牛仔肠切好一片片好贴心,煎得好香口,仲有沙律菜配埋正呀🔹饮品🌟果味气酒Mimosa Berrv~ Berry 的气酒,好香berry 味,酸酸甜甜,酒精浓度都几高😅🌟冷压果汁~护肤天使~ 呢支果汁有菠萝、雪梨、青柠,饮落好清新
等左十分钟,食物准备好会帮你pack 好,仲有埋餐具🍴提供

🔹我叫左一个套餐,包两样食物加饮品都系 $65

🌟素牛肉芝士薄饼🍕

🌟藜麦毛茄沙律🥗

🌟牛仔肠

🔹饮品
🌟果味气酒Mimosa Berrv
🌟冷压果汁~护肤天使
~ 呢支果汁有菠萝、雪梨、青柠,饮落好清新