2021-10-25 666 浏览
呢间已经食咗几次见已经好耐冇食过,𠮶日放假就早几日book定位去食😍 座位唔算多,唔想去排队嘅话可以打电话去预约的☺️ 好食又真正健康又行Fusion 嘅素食餐厅🥰🥰♥ 不可能汉堡包🍔 $128呢个每次黎都必嗌‼️真系超好食😍 配料有不可能汉堡(真心谂紧自己系咪食紧肉🤣口感劲似颜色质地睇落仲要做到7成熟甘超赞🙈)火箭菜、纯素车打芝士🧀、洋葱🧅、意大利黑醋,不过纯素都唔好prefer会好浓牛肉味同芝士啦😉 伴碟番薯条好好食甜甜地,平时唔食薯条嘅我都食得晒😋♥ 肉燥米形意粉 $98唔好搞错,呢个唔系意粉我以为米形意粉类似螺丝粉之类😂😂😂 所以一上到枱有少少失望嘅🙈 但系其实口感唔错,配料有新猪肉冬菇同豆苗,但系觉得略为偏咸咗少少🤏 下次都系嗌返意粉稳阵啲😂♥ 焦糖脆脆柠檬挞 $58系自家制纯素嘅甜品,一上枱第一时间就系食脆脆 有冇人同我一样好钟意食焦糖脆脆🤣,但系柠檬挞味道有啲似饮紧热情果梳打咁🙈 有种类似挥发出嚟嘅感觉🤔个人觉得有少少奇怪♡ 主食都会送热玄米茶/冻伯爵茶,间唔中都会帮衬一次嘅餐厅❣️素食得黎睇得又食得😋仲要份量系大份㗎‼️幸好嘅系佢有得电话订座,因为真系好憎等位🤣有时劲肚饿等极都

♥ 不可能汉堡包🍔 $128

♥ 肉燥米形意粉 $98

♥ 焦糖脆脆柠檬挞 $58

♡ 主食都会送热玄米茶/冻伯爵茶,间唔中都会帮衬一次嘅餐厅❣️素食得黎睇得又食得😋仲要份量系大份㗎‼️幸好嘅系佢有得电话订座,因为真系好憎等位🤣有时劲肚饿等极都未有得食真系好惨
不可能汉堡包
不可能汉堡包