2021-08-25
🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁天使之铃 枫子枫糖latte 上次初尝不错😋第二次专登过泥再食 另外仲试埋其他主菜饮品咖啡店走日式复古路线 环境舒服 木系座枱怀旧装饰 岩晒文青打卡👨🎨👩🎨 今次觉得最好食 明太子蟹肉意粉$128 🦀第一眼望落冇乜特别 原来海量蟹肉隐藏左落啲白汁忌廉度 明太子都好足料😍意粉面质软硬适中 淡淡蟹肉配埋咸香明太子creamy creamy 好好食😆 樱花虾豆乳担担赞崎汤乌冬 $88 🍜甜甜豆乳汤底 配上 微辣的担担肉燥 脆脆樱花虾 食落出奇地夹 弹牙乌冬 用温暖石㶽装上特别好味道😚Yuzu Coffee Mojito Soda (iced)$53🌱柚子薄荷柠檬同冻咖啡 感觉好夏日清新可惜饮落真系唔系好夹 开头饮都ok 似espresso tonic 但饮到底食到柚子果皮 夹埋变得苦🥲招牌 Fonji Maple Cafe latte (hot)$45未饮已经闻到超香甜枫糖味 🍁拉花好靓 有功力 饮到底都未散幸福的感觉😊天使之铃🔔 $38同一般食到canele不同 看似坚硬焦糖色外壳 里面却柔柔云呢拿软心 食落有啲似面包布丁 好食😋#枫子珈琲 #太子美食
天使之铃 枫子枫糖latte 上次初尝不错😋
未饮已经闻到超香甜枫糖味 🍁
拉花好靓 有功力 饮到底都未散
幸福的感觉😊
天使之铃🔔 $38
#枫子珈琲 #太子美食#hongkong #food #foodporn #socialenvy #yummy #amazing #instafood #dinner #eating #852#delicious