2017-05-04 993 浏览
食完饭梗系要食番个甜品平衡下啦☺️Cafe 位于云龙轩同芊彩餐厅中间,无论系边一边食饭都可以好方便就黎到星航图咖啡厅食番个甜品😝讲到最受欢迎嘅甜品就梗系唔少得雪糕啦!仲有小朋友一定好钟意嘅cake pop! 食之前一定要影多几张相啊!😍唔好甜品嘅你唔紧要,因为仲有好多咸点嘅选择😆👍🏻有天然酵母面包,又有好多酥皮面包,实有一款啱你!再配埋一杯热辣辣嘅咖啡☕️呼~😌但由于我真系好钟意食甜品,所以食完雪糕都唔够,要追加多四件蛋糕先满足😋咁特别嘅米奇造型蛋糕其实系 Tiramisu 黎架!系米睇佢唔出呢🤡仲讲到我最最最钟意一定系呢个👉🏻行李箱蛋糕!真系超浓咖啡味!好香甜!我谂陈豪都应该会钟意😆❤️自己食完之后想将呢份喜悦送俾朋友? 机会黎喇飞云!订个生日蛋糕送俾佢啦!😚一定感受到你爱意,哈哈!
食完饭梗系要食番个甜品平衡下啦☺️

用餐优惠