2019-10-17 75 浏览
呢排压力好大,好想食啲好味既野为生活加点甜🍰 收工时就特意去左铜锣湾呢间饼店买超人气既戚风蛋糕。店舖除左外卖亦都设有台櫈堂食,好适合同三五知己喺度食住蛋糕饮杯咖啡,谈天说地😍每一件戚风蛋糕都会有个罩盖著,等蛋糕保持新鲜,好细心👍🏻因为外卖,以我咁论尽,原本都担心拎到返屋企变晒型😂 点知店员将每一件个底都用胶纸痴实,又要赞一赞😚香芒热情果我最钟意呢款,芒果同热情果既微酸配搭蛋糕微甜既cream, 夹得来一啲都唔腻!皇牌士多啤梨戚风蛋糕即系雪芳蛋糕,食落口十分松软,有空气感😚 蛋糕唔会太甜,即使系配上士多啤梨都唔过份,好味🥰玫瑰红桑莓荔枝一个蛋糕,多重享受。一直很喜欢红桑莓既口感同酸酸既感觉。唔食都唔知同荔枝咁夹。😋日本白桃新产品,系用日本入口既白桃整,好juicy😍

每一件戚风蛋糕都会有个罩盖著,等蛋糕保持新鲜,好细心👍🏻

香芒热情果

皇牌士多啤梨

玫瑰红桑莓荔枝

日本白桃
新产品,系用日本入口既白桃整,好juicy😍

• 皇牌士多啤梨
  • 香芒热情果