2022-07-30
今日同屋企人去幸匠烧食lunch ,好彩有预约,呢排有海港城coupons ,间间餐厅都好多人! 我哋坐嘅位都非常好,望住个海食晏,真系几舒服,同埋会落帘,等食客都可以有啲私隐倾偈,呢样非常加分!叫完3个午餐,好快就有帆立贝沙律,呢个沙律同埋帆立贝好新鲜,酱汁配搭好好味,提升食欲,几开胃👍🏻👍🏻第一个系烩牛舌,牛舌好淋,都入味,值得一提系个饭有紫菜同埋有只蛋,搅拌完一齐食好好味第二个系华之盛,大多数都系鸡肉,烧得唔错,个烧菇再加啲木鱼好好味! 最后系幸之盛,整体还好,冇想像中咁好味串和牛舌有啲un我哋再加多个海之盛同埋芝士年糕,海之盛有烧带子,蚝同埋虾,年糕就同我想像有啲出入,唔系咁烟烟韧韧嘅!今餐我哋用coupon,食得真系好满足,服务态度都好友善,会经常主动斟茶,今次既午餐属于物超所值! ☺️☺️☺️
最后系幸之盛,整体还好,冇想像中咁好味串和牛舌有啲un