2023-03-07 157 浏览
🌕Hello我系Moon🌕前排Sensu 觉得佢哋嘅质素唔错,😛估唔到今日喺沙田新城市广场都见到佢哋嘅踪影!🤓呢度嘅环境似乎更加适合打卡,🤭唔知道食物质素又系点呢?🤤今次我哋3仲就食咗北海道带子樱花虾明太子意粉,🤩同埋烧原条鱿鱼配山葵薯蓉及自家制香料,😳下午茶嘅时间就唔使食咁多啦!简简单单一个意粉,再加一个鱿鱼都几足够!🤓呢个明太子意粉真系几啱我心意,😍佢嘅调味几好,唔会太咸,🥰而且带子都系大大粒!😚另外原条鱿鱼份量都好足够,😛煮得啱啱好唔会太韧,都几容易切开同埋入口!我哋另外用一人一杯饮品,😎三杯饮品,分别系迷雾白桃乌龙气泡茶,白桃乌龙鲜奶,蜜香雪梨葡萄乌龙果茶,😏我自己饮咗白桃乌龙鲜奶,😍清甜嘅味道仲有奶香真系唔错!🥰🌕最后MoonMoon都真系几满意,依间餐厅,打卡之余味道都仲有质素!🌕
🌕Hello我系Moon🌕