2018-02-15 185 浏览
我地7个人去到食,见到餐牌d相真系好吸引,超级靓,d野食上到黎都系好靓。我地叫左杏仁糊,蛋白鲜奶,朱古力心太软, 榴梿雪花冰,芒果雪花冰,榴梿浴缸布甸,鸭鸭芒果布甸(全名吾系好记得,大概系感)。杏仁糊:有小小药水味。蛋白鲜奶:几乎冇味,亦吾滑。朱古力心太软: 好甜而且有阵烟熏味。榴梿雪花冰:榴梿味好假,配吧红豆酱好甜。芒果雪花冰:一开始食几好食,但系食到尾死甜。榴梿浴缸布甸: 应该系鸡蛋布甸入面加榴梿蓉,个布甸系劲难食。鸭鸭芒果布甸: 个布甸系同榴梿布甸一样味,但系转左加芒果。我地打算一路倾下计一路食,几个朋友食完后,店员就一路望住我地,好有压力。 价钱方面平均每样都要50-60蚊, 我贵唔贵呀平唔平啦,但系呢啲质素真系好差。一定吾会再食。
2018-02-14
$60 (宵夜)