2018-02-26 650 浏览
酒吧喺诺士佛台1号,喺正美丽华广场隔离,上到3楼就见到。酒吧地方偌大,入面好多部电视播紧now sports台,如果播世界杯嘅比赛真系会热闹到不得了。中间有两张Beer Pong game table,发光嘅枱面,夜光橙色同蓝色嘅杯好有气氛。食物方面有唔少Sharing plates选择,仲有Pizza、意粉,连Set Dinner都有,百几蚊唔算贵。早到嘅我决定先食晚餐打底,晏啲班friend嚟到先再劈酒+小食。叫咗个Set Dinner【蜜汁酱烧焗乳豚厚肉排$158】。【餐汤】洋葱汤入面都几多洋葱蕃茄,热辣辣又开胃。【蜜汁酱烧焗乳豚厚肉排】用铁板上保持食物温度,有三大条肉排同好多薯条。蜜汁烧得香甜惹味豚肉肥美有丰富肉汁,不过又未至于好厚肉。餐饮可以转果汁,不过今日冻冻地就叫咗热柠茶。饮品系用我阿嫲年代嘅万寿无疆陶瓷杯装住,完全同酒吧嘅风格系风马牛不相及,咁有特色真系要相机饮先呃吓Like。酒吧仲另外间开咗两张可以坐到大约十个人嘅梳化位,各有一部电视,嚟紧世界杯球赛个开波时间咁靓,嚟呢度食住好西饮酒睇波,同埋friend牙骹战,都系一个唔错嘅选择。好,而家就约定人先,bye!
酒吧喺诺士佛台1号,喺正美丽华广场隔离,上到3楼就见到。

【餐汤】洋葱汤入面都几多洋葱蕃茄,热辣辣又开胃。