2016-08-28 389 浏览
有时妈妈唔会煮, 就会落楼下食饭屋企楼下嘅餐厅唔多只有两间唔系A就系B, 今日拣咗A呢间味皇平时都食开, 真系可以叫做米饭班主其实每日嘅晚餐都唔同今日拣咗土鱿蒸肉饼&咖喱牛腩鸡中翼饭土鱿蒸肉饼其实已经预先整好, 可能啱啱蒸好一大锅既肉饼, 叫咗冇耐已经有得食👌🏻肉饼都几多料架! 土鱿同马蹄份量都几多, 食落去口感偏松软, 味道适中咖喱牛腩鸡中翼饭王牌嘅咖喱牛腩🐂口味的确冇得输咖喱唔会好辣, 味道香浓, 配上煮到好林嘅牛腩捞饭真系一流! 👏🏻👏🏻👏🏻仲有两只啱啱炸好咗嘅鸡中翼, 香脆无比😍 外皮炸得比较干身不过食落去肉质唔会太过干, 唔错唔错! ❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️不得不提呢度嘅卫生情况真系有啲差, 提供比客人嘅水杯三杯有两部都好污糟😖, Dirty唔系杯出面系入面啊!!! 我饮完先至见到入面好污糟真系吐都吐唔吐切......😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭情况就好似冇洗杯一样, 真心希望呢个情况会好好改善一下😖
有时妈妈唔会煮, 就会落楼下食饭
屋企楼下嘅餐厅唔多只有两间
唔系A就系B, 今日拣咗A呢间味皇
平时都食开, 真系可以叫做米饭班主
其实每日嘅晚餐都唔同今日拣咗土鱿蒸肉饼&咖喱牛腩鸡中翼饭
咖喱牛腩鸡中翼饭
王牌嘅咖喱牛腩🐂口味的确冇得输

❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️
情况就好似冇洗杯一样, 真心希望呢个情况会好好改善一下😖
2016-08-27