2020-07-14 796 浏览
我第一次食衣间Mr.Steak,因为疫情关系,有唔少餐厅外卖都有优惠,所以今次就试左佢。一路见到个外卖餐牌都想食左好耐,但迟迟都未试。终于,今晚既外卖就叫左两个餐,其中一个系海虾蕃茄意大利饭,另外一个就系鸡肉野菌忌廉意大利饭。其实我会想叫呢个外卖嘅原因就系我都见到有其他食评嘅外卖个卖相都唔错,咁我就成日心郁郁想试,点知事实自己买既系冇咁靓既每个餐都会跟一个汤,今日既汤就系蘑菇汤,唔知点解拎到返屋企都差唔多即刻食,但系啲嘢都唔算话好热。一开始觉得好难饮,可能因为真系唔热,但系之后饮落都算OK,而且有粒粒蘑菇。不过佢哋嘅卖相真系一啲都唔讨好,一开始见到其实都唔系几想食味道就普普通通, 我谂我自己下次都系食其他外卖啦不过我谂迟啲都会再试下堂食,睇吓会唔会好少少
海虾蕃茄意大利饭
鸡肉野菌忌廉意大利饭
不过佢哋嘅卖相真系一啲都唔讨好,一开始见到其实都唔系几想食
味道就普普通通, 我谂我自己下次都系食其他外卖啦

不过我谂迟啲都会再试下堂食,睇吓会唔会好少少
外卖自取