睿和牛烧肉 - 高级日式小店卖点: 1. 新鲜、高质食材 2. 小店优质服务 3. 极细心日式料理之前食过睿居酒屋,已经觉得整个体验非常之咁好,觉得物有所值!今次系天口冻,系睿和牛烧肉但就唔系食烧肉,系shabushabu! 打边炉!😀环境: 大坑整个area都好chill,有日本街头嘅感觉,𠮶晴唔洗等位直入,一入感觉好舒服,细细间 四枱,唔逼,如果包场应该几正!餐具都好靓😍服务:专业、友善、反应快、有礼貌,好识介绍唔同嘅嘢,讲埋今日咩食材新鲜!食物:先叫咗个 杂锦寿司(8件)油甘鱼 池鱼 赤身 金目鲷 鲭鱼 赤贝 白虾 甜虾全部都好新鲜!油份好足,每一块鱼你会睇到有界纹,亦有柚皮提鲜,好有心机!两个人食咗一份 和牛餐、加一份鸡同一份猪酱料有心思汤底- 好清香嘅木鱼昆布汤!麻酱配和牛- 口入面融化嘅感觉,油花极靓,高级和牛!酸汁配猪肉片: 极重猪香,味浓,唔输和牛,难得赤鸡: 薄切- 唔会过老,鸡油都好香! 最尾个粉炎丝吸哂啲汤底,好鲜!不容错过嘅一间高级日式料理
睿和牛烧肉 - 高级日式小店

食物:
先叫咗个 杂锦寿司(8件)
油甘鱼 池鱼 赤身 金目鲷 鲭鱼 赤贝 白虾 甜虾

两个人食咗一份 和牛餐、加一份鸡同一份猪

酱料有心思

汤底- 好清香嘅木鱼昆布汤!
麻酱配和牛- 口入面融化嘅感觉,油花极靓,高级和牛!
酸汁配猪肉片: 极重猪香,味浓,唔输和牛,难得
赤鸡: 薄切- 唔会过老,鸡油都好香!
最尾个粉炎丝吸哂啲汤底,好鲜!

不容错过嘅一间高级日式料理