2020-12-03
呢间餐厅虽然要排队又有限时但都值得嘅,用膳时间系90分钟,其实都够既,因为上菜时间都快,短聚系绝对可以嘅☺️环境优美又坐得舒服😌😌可以好好地咁倾吓计今次去系食午餐,佢有set lunch可以拣,咁我哋就叫咗2个😋Share一齐食😏首先嚟到嘅系1.黑松露软壳蟹忌廉意粉🦀个样好靓,黑松露够香,可以食到浓嘅黑松露味,软壳蟹就炸得好松脆,好味!2.牛柳丝意大利饭🐄有摆款,但味道一般,牛柳丝份量好少而且肉质好鞋,食得出个意大利饭系求其捞一捞个汁😣呢个就有啲失望😣不过佢唔系难食嘅😛个黑糖姜母茶好饮,好有姜味而且个杯仲好靓tim😚呢个系跟餐饮品唔使另外加钱👍🏽如果跟餐饮叫Lunch set性价比都几高,埋单都系80几蚊,不过叫其他饮品就会贵啲,我哋叫咗一杯摩卡餐饮要加30几蚊🙈🙈呢个就贵咗少少啰!总括嚟讲呢间餐厅都几好😏起码环境靓坐得舒服😌嘢食都OK😉所以下次都可以再嚟🎉
1.黑松露软壳蟹忌廉意粉🦀
2.牛柳丝意大利饭🐄