2022-07-06 1935 浏览
呢间位于K11 Musea嘅Cafe环境好chill☀️室外位置周围都种满咗唔同嘅植物🌿🌴好似一个闹市中嘅小花园咁🌺有种去咗小旅行嘅感觉🧳呢个天气坐喺出面有凉风吹住都几凉爽😗非常适合同朋友渡过一个悠闲嘅下午~Fish Fillet Sando $95炸鱼柳三文治入面有两片吉列鱼柳🐟面包烘得几香脆🍞亦都夹咗啲啲椰菜丝、蕃茄同埋芥末沙律酱,平衡返炸嘢嘅油腻感,仲跟咗一兜薯条,份量都算足够😋Waffle Amber $105窝夫系长方形,份量唔算太大,好彩都算系有蛋香🍳亦都做得松脆,而上面嘅软雪糕非常有惊喜,非常香滑而且奶香十足🍦亦都有啲香甜嘅芒果粒同埋开心果碎增加口感🥭OG Buttermilk Pancakes $95呢个pancake有三层,好有心思咁扎起左一层层🥰虽然质感都几松软,不过就较为普通,夹层同面头伴碟都有一啲香蕉片同鲜忌廉🍌亦淋上咗自家制焦糖牛油酱,不过酱嘅份量就偏小,有啲唔够点晒三块pancake食😂

Fish Fillet Sando $95

Waffle Amber $105