2022-09-03 121 浏览
之前去过呢间餐厅,佢而家转咗少少型,变咗做半自助海鲜餐,一定要去试试啦。入到去小品装修依旧,但系已经有晒自助餐嘅格局。自助吧区分别有沙律吧,海鲜专区,甜品专区同埋雪糕。当然要试试吓佢嘅沙律吧,沙律菜都有好几款,配埋唔同嘅汁酱,林林总总。而海鲜呢,虾就只只都非常之鲜甜弹牙,青口都唔系交行货㖞,亦都非常之鲜甜,最有惊喜嘅就系只螺肉,螺肉一拉出嚟非常之鲜甜,跟住饮埋个杂菜汤就开始嚟主菜啦。主菜都系任食,但太饱嘅关系我哋都系嗌咗一份纽西兰西冷牛同埋一份美国猪肩扒。西冷扒非常之香肉味,亦都烧到有少少炭香嘅味道,但仍然可以锁住入边嘅肉汁。另外有惊喜嘅竟然系底下嘅紫薯,甜甜地配埋浓浓嘅肉味,恰到好处。而猪肩扒呢,唔好见到佢好似好干咁,师傅煎到佢外脆内滑,亦都可以保留到猪嘅肉香。另外嗌多个冬阴功鸡柳意大利饭,呢个出奇地好味,每一啖都比满满嘅冬阴功汁包围着,钟意食酸酸辣辣嘅朋友一定好满意呢个饭。最后重任食Movenpick平雪糕,真系食返够先走。