2024-08-10
佢哋呢度嘅石锅米线好多人嗌,真系原个石锅热辣辣上枱,好有特色㗎!我哋今次都嗌咗两个自选𩠌菜嘅石锅米线,第一个就拣咗香辣金汤(中辣),配料就要咗红烧牛肚🐮、咸烧腩片🐷、五香辣猪软骨🐽、支竹,另外仲套餐入面加配咗九制陈皮炸鸡🐔(细),呢个炸鸡超好食,外皮香脆,里面嘅鸡肉好入味,大家记住要嗌!而第二个自选𩠌菜嘅石锅米线,我就拣咗极品蟹皇汤,配唐生菜🥬 、蟹柳🦀 、海虾🦐 、帆立贝🐚,个人觉得呢一个蟹皇汤,同其他海鲜配料都几衬,大人细路都啱食!而且佢哋嘅海鲜配料都好新鲜,唔会霉,几十蚊一碗仲有咁多海鲜,抵食呀!除咗米线之外,我哋仲嗌咗两款小食,包括 一口开心果风干熟成牛肉 🐮$56 同埋 牛肉串 $62,我自己就比较钟意牛肉串多啲,佢哋嘅牛肉串配埋烧烤调味料🧂,零舍惹味!饮品方面,佢哋有唔同款式嘅饮品都有特大桶装,望落都舍有霸气!我哋当日就拣咗特大桶装冻柠乐🍋🥤