2020-03-18 114 浏览
身位沙田友 自从石门愈开愈多餐厅食肆后 基乎一个月最少会有几日过去开餐系云云既餐厅中 吃货小妹就觉得Su Casa系整体比较高质既一间西餐 无论味道,卫生,服务同舒适度都令人满意当日一入到去就即刻有职员主动畀酒精搓手液消毒双手 仲提供信封俾客人放口罩🍴甘蔗忌廉汤配蒜蓉包🍴德国肠拼盘配酸椰菜肠仔狂热份子绝对不能错过 送酒一流🍷🍴带子波菜忌廉天使面带子size颇大只 口感唔错 带淡淡既海鲜咸味 天使面既软硬适中 菠菜忌廉汁好creamy🍴碳烧纽西兰肉眼扒之前食过一次lunch既牛扒都已经好大件 今次夜晚食既份量就仲大件肉味浓郁 唔钟意食太熟既朋友 建议拣五成熟最钟意Su Casa独有既菠萝奇亚籽绿茶 冻同暖都好饮 淡淡既茶香 好fresh好开胃最后食埋个甜品心太软 劲满足

🍴甘蔗忌廉汤配蒜蓉包
🍴德国肠拼盘配酸椰菜