2020-03-04
对上一次就介绍过石门京瑞广场其实好多好嘢食,今次就同朋友嚟咗一间网上都几多人推荐嘅西餐厅食晚餐,环境非常阔落坐得好舒服,另外卫生方面都做得几好㗎,一入到去店员会先递上消毒喷雾喷一喷对鞋,之后再为客人嘅衣服同手喷消毒,咁就保证食得安心啦🤩-🦪白酒罗勒忌廉白汁纽西兰青口 $98有冇朋友仔同我一样非常之钟意食青口呢?呢度嘅青口非常大只,配上满满的白酒忌廉汁非常惹味可口🥘-🥣招牌蚝汤 $68店员推介我哋试吓呢度嘅蚝汤,确实有惊喜😍蚝味非常浓郁,味道鲜甜,配上旁边的蒜蓉法包很吸引_🦞🍝原只加拿大龙虾意粉 $128最近做紧推广嘅原只龙虾意粉,卖相真系非常吸引,龙虾非常弹牙,意粉亦沾满了酱汁,食落去很饱肚也富有层次感_🔥🥩炭烧纽西兰肉眼 $248肉眼扒我哋就叫咗五成熟,肉眼色泽粉嫩,口感十足亦有牛肉味🙂小编亦几欣赏呢度嘅配菜,薯仔和车厘茄同肉眼扒也是超夹😄_🍵 🍍菠萝有机奇亚籽绿茶 $36奇亚籽大家都知系健康嘅食品,配上酸甜嘅菠萝,饮落去好开胃😚_🍫🍮朱古力心太软配雪糕 $68朱古力心太软做得几流心,配上冰冻的云呢拿雪糕,冰火相融十分满足
🦪白酒罗勒忌廉白汁纽西兰青口 $98
🥣招牌蚝汤 $68
店员推介我哋试吓呢度嘅蚝汤,确实有惊喜😍
蚝味非常浓郁,味道鲜甜,配上旁边的蒜蓉法包很吸引
🦞🍝原只加拿大龙虾意粉 $128
🔥🥩炭烧纽西兰肉眼 $248
🍵 🍍菠萝有机奇亚籽绿茶 $36
奇亚籽大家都知系健康嘅食品,配上酸甜嘅菠萝,饮落去好开胃😚
🍫🍮朱古力心太软配雪糕 $68