2019-11-24 155 浏览
每一个小朋友,对儿童餐都情有独钟😍阿仔亦唔例外,点左个儿童Boy餐👦🏻 叹下薯条饮下橙汁,就可以拥有自己嘅小世界🌎女人30一枝花🌹你同意吗😍?今年生日去左石门Su Casa和家人吃生日饭,可以简简单单聚首一堂,已经好幸运😇首先上了一客 #招牌蚝汤 ,钟意食蚝嘅我,呢碗蚝汤绝对无得弹👍🏻 绵绵密密嘅鲜蚝味,饮左几多只蚝落肚呢?前菜系 #帕马火腿配哈蜜瓜,天作之合。亦勾起我第一次食Parma Ham嘅回亿,意大利某个休息站。主菜时间到,率先捧上原只加拿大龙虾意粉,卖相十分奢华,味觉十级享受!龙虾肉非常新鲜,意粉沾上浓浓龙虾汁,怪你过分好食😋一餐生日饭,食匀全世界!随即送上纽西兰炭烧肉眼扒,软淋多汁,炭火味浓,惹味香口,一件不留!话咁快食完两𩠌一汤,不可以错过呢到朱古力心太软!细细切一个V位,朱古力涌现,小心唔好lak亲嘴💋生日饭点少得Birthday Cake,其实我不介意只有一件Tiramisu,正所谓年年有今日,岁岁有今朝丫吗😆 食到尾声,职员捧左部扭蛋机黎。原来叫儿童餐可以扭蛋,扭呀扭,到底有咩惊喜礼物呢🎁 食左咁耐,原来呢餐饭嘅主角系阿仔😜 祝你快高长大、身体健康啦😘石门Su Ca
儿童餐B餐

招牌蚝汤

帕马火腿配哈蜜瓜

原只加拿大龙虾意粉

纽西兰炭烧肉眼扒

朱古力心太软伴云呢拿雪糕

Tiramisu

石门Su Casa以落地大玻璃装,座位舒适,空间感十足!期待下次再光临
儿童餐B餐
招牌蚝汤