2024-08-21 1063 浏览
近依几年都好兴食热香饼汉堡,不过之前要去日本先食到,依家都唔使啦,香港都可以食到,之前睇ig见到有人讲系石门依间餐厅既早餐同下午茶时段都卖热香饼汉堡,咁我就慕名去试下。我系星期六早上10点左右去,估唔到都几多人食,餐厅系全自助形式,自己去收银落单,自己揾位,自己取餐既,我地叫咗两个餐,大概等咗10分钟左右就有得拎啦。🔸热香饼芝士火腿蛋牛油果酱汉堡配迷你麦皮首先讲下热香饼𠮶个质地,佢系好厚实嘅热香饼,上面有枫糖浆,又甜又咸,虽然牛油果酱份量唔多但同芝士火腿夹埋一齐食味道好特别,都几有惊喜。至于🔸热香饼猪柳蛋汉堡,蛋煎得好香,同猪柳一齐食都一样好夹,整体黎讲真系算不错,又抵食,两个都系新鲜即整。

🔸热香饼芝士火腿蛋牛油果酱汉堡配迷你麦皮