2019-07-15 403 浏览
石门依家真系好多好嘢食呢一日收工之后同屋企人去咗石门站一出地铁站就见到好大个广告写住生蚝买一送一😟😟😟😱😱😱😱😱😱最终就系俾佢吸引住左就去咗呢间餐厅度食晚饭啦😂😂😂-呢间餐厅系食西餐嘅题外话~~我见到有儿童餐佢个卖相好可爱系一架车,小朋友见到一定会好开心!仲有气球送😺--晚餐嘅选择都唔少望落去价位都唔高-呢个椰菜花忌廉汤值得一赞😛椰菜花绞碎左之后真系饮到有颗粒感,个汤好香浓-主角黎啦!今次同屋企人一人两只🥰买一送一呢个优惠实在太抵啦!左边gillardeau食落去好鲜甜 $72两只右边namibia就比较creamy $58两只下次一定会再翻黎食!因为呢头都真系无乜边间有生蚝食得落味道系唔错既😆😆呢个价位食到咁既高质生蚝,仲可以挑剔d咩?🤭个人爱gillardeau多d❤️❤️❤️-是日意粉 $68意粉嘅份量都比想像中多同埋入味😼-鱼柳新鲜热辣辣上碟薯条炸得相当香脆下次再嚟食饭嘅话等我试吓佢嘅晚餐牛扒先👅-值得一赞嘅系跟餐有呢杯奇亚子绿茶饮,感觉好天然同健康嘅,唔会太甜👍🏻-今餐就以呢个金宝脆脆配云呢拿雪糕做结尾好睇又好食,一上枱嘅时候用糖霜饼干盖住甜品,一拎开就好似有仙气咁由雪糕飘出~🙊🙊
石门依家真系好多好嘢食
呢一日收工之后同屋企人去咗石门站
最终就系俾佢吸引住左就去咗呢间餐厅度食晚饭啦😂😂😂
呢间餐厅系食西餐嘅
题外话~~我见到有儿童餐
佢个卖相好可爱
系一架车,小朋友见到一定会好开心!仲有气球送😺

晚餐嘅选择都唔少
望落去价位都唔高

主角黎啦!
今次同屋企人一人两只🥰买一送一呢个优惠实在太抵啦!
左边gillardeau食落去好鲜甜 $72两只
右边namibia就比较creamy $58两只
呢个价位食到咁既高质生蚝,仲可以挑剔d咩?🤭
个人爱gillardeau多d❤️❤️❤️

今餐就以呢个金宝脆脆配云呢拿雪糕做结尾
好睇又好食,
一上枱嘅时候用糖霜饼干盖住甜品
一拎开就好似有仙气咁由雪糕飘出~🙊🙊
好精致,有种艺术既感觉

我相信下次一定会同屋企人再黎食
因为佢买一送一嘅生蚝真系好抵食,而且食得出系新鲜!!
餐厅嘅价位好亲民,员工都好熟悉menu同埋可以清楚咁介绍自己既餐点

2019-07-08
是日推介意粉