2019-04-15
去呢间餐厅之先,有朋友一早book 左位。所以唔洗等位就入到去。咁我同我d 朋友加埋都成10多人。侍应都好醒目安排左张大长台比我地。先讲环境,一入到去,觉得灯光有点暗,唔知点解坐坐下,又光返。可能侍应见愈来愈多人入黎,慢慢将灯光较返光。第二,关于d 冷气,都好冻下,愈坐就愈冻。如果女性的朋友入到去食野,最好带定件衫,或者唔好坐系风口位。侍应服务方面都so far so good, 落单快、醒目、有耐性。佢地好有趣既就系见到边位客人食完个餐就会上饮品,未食完,唔会上住既。系记得边位饮咩野!今次我叫左个set, 拣左猪手黎食,因为见到个餐牌有👍🏻,所以就拣左.味道ok 得!正!不过砌都好花时间,因为都好大旧下,同埋愈砌愈攰。无咁多手力都唔掂😂呢间野都有最低每人消费的限制,打算会去呢间餐厅食野的朋友就要留意一下。