2024-04-05 23 浏览
Big Mac All Day Breakfast $178佢哋有三款All Day Breakfast,classic $138,另外素食 $128🥒依款有烟三文鱼,肠仔*2,烟肉*2,菇,多士升级做mini牛角包🥐,炒滑蛋,沙律同朋友share嚟食都仲够分~Avocado Truffle Eggs Sourdough $78其中一块面包上面系放咗半个新鲜牛油果,牛油果好creamy,质素亦都好好,面包焗得好脆亦都唔会太干。另一块面包系配咗黑松露炒蛋,炒蛋非常之嫩滑黑松露嘅味亦都好重好香口。Iced Earl Grey Latte $58伯爵奶茶拿铁口味几特别,入口首先系咖啡拿铁嘅味,饮真啲又会饮到有伯爵茶淡淡嘅香味,估唔到呢个配搭味道都非常之唔错,值得一试!。令我最印象深刻嘅系佢哋独有嘅signature coffee-Plum Sparkling Coffee.$58🍸用咗洪都拉斯咖啡豆同本地品牌甜梅

同朋友share嚟食都仲够分~

其中一块面包上面系放咗半个新鲜牛油果,牛油果好

Iced Earl Grey Latte $58
个配搭味道都非常之唔错,值得一试!。

• 鬼佬鸳鸯